Επιχειρήσεις Υγείας

Η KWS Health Outsourcing παρέχει προσωπικό Καθαριότητας εγκαταστάσεων και περιβάλλοντα χώρου, Φροντίδας ασθενών, Security.

Στελέχωση Προσωπικού

Στελέχωση Γραφείων

Αναλαμβάνουμε την στελέχωση της νοσοκομειακής σας μονάδας με προσωπικό υγείας νοσηλευτές-τριες, τραυματιοφορείς,υπάλληλοι υποδοχής, λογιστηρίου και στελέχωση ιατρών.

Εστίαση

Εστίαση

Παρέχουμε άριστα καταρτισμένους μάγειρες και σερβιτόρους που μπορούν να αναλάβουν πλήρως τις ανάγκες σίτισης.

Καθαρισμός Υαλοπινάκων

Καθαρισμός Υαλοπινάκων

Ένα από τα άρτια τμήματα της KWS είναι το Τμήμα Καθαρισμού Υαλοπινάκων και Επιφανειών Κτιρίων. Παρέχουμε για εσάς, με εξαίρετες οικονομικές τιμές τον καθαρισμός υαλοπινάκων (τζαμιών) & υαλοπετασμάτων, την         απομάκρυνση Graffiti ,όπως επίσης και το καθαρισμό πινακίδων και επιγραφών. Η KWS χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πιεστικά Μηχανήματα υδροβολής & υδροαμμοβολής / ατμοκαθαριστές, καλαθοφόρους γερανούς ή πλατφόρμες εργασίας και κατάλληλαυγρά καθαρισμού & αφαλάτωσης.

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Εκπαιδευμένο προσωπικό για την ασφάλεια του χώρου κάθε νοσοκομειακής μονάδας.

Καθαριότητα

Καθαριότητα

Η KWS Outsourcing παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Καθαρισμού και Υγιεινής. Η μεθοδολογία που ακολουθείται εγγυάται την πλήρη συμφωνία μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε και των αναγκών του πελάτη. Αναλύουμε τις ανάγκες σας, προσδιορίζουμε την καταλληλότερη λύση και στην συνέχεια σας την προτείνουμε. Ακολουθεί η εφαρμογή της. Σε κάθε περίπτωση, ακολουθούμε μεθόδους που στηρίζονται σε νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον και τον χρήστη.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για ότι σας ενδιαφέρει